Tuotteet

Laadukkaat ja tunnetut merkit – kauneutesi parhaaksi | Kauhajoki

Kysy tuotemerkeistä »

Ella Baché

Kauneushoitolassamme kasvohoidot tehdään pääosin Ella Bachén ehdottoman laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla tuotteilla. Ella Bachén laajasta tuotevalikoimasta löytyvät ihonhoitotuotteet jokaiselle ihotyypille. Meillä on myynnissä Ella Bachén tuotteet myös kotikäyttöön, tutustu ja ihastu! 

Gernétic

Allergisille, atoopikoille ja kaikille muillekin soveltuvat Gernétic-ihonhoitotuotteet saat kauneushoitolastamme. Löydä uusi hellävarainen kumppani ihollesi Gernétic-tuotteista!

Camillen 60

Camillen 60 -tuotesarja vannoo rauhoittavan kamomillan hellään, mutta tehokkaaseen, voimaan. Käytämme laadukkaita Camillen 60 -tuotteita jalkahoidoissamme, ja voit myös ostaa niitä kotikäyttöön kauneushoitolastamme! 

RefectoCil Lash&Brow 2in1 Booster

Unelmoitko pitkistä ja kauniisti kaartuvista ripsistä? Kauneushoitolastamme saat myös tehokkaat RevitaLashin ripsienkasvatusaineet sekä RefectoCil Lash&Brow 2in1 Boosterin.

ARTDECO

Juhla- ja arkimeikit loihdimme saksalaisen ammattikosmetiikkasarjan, ARTDECOn, meikeillä. Voit ostaa meiltä ARTDECOn tuotteita myös kotikäyttöön. Valikoimistamme löytyvät niin pohjustustuotteet, meikkivoiteet, huulipunat, ripsivärit, poskipunat, luomivärit kuin rajauskynätkin. ARTDECOn paleteissa ja tuotteissa on kätevä magneettikiinnitys, joten voit itse koota oman palettisi haluamistasi väreistä. Myös paletin koon voit itse valita!