Palvelut

Valitse palvelut kauneutesi parhaaksi – kasvohoito, kestopigmentointi, mesoterapia! | Kauhajoki

Kysy lisää palveluistamme »

Kestopigmentoinnit

Teen Lady Liner -kestopigmentointeja kulmiin, ripsrajaan ja huuliin lähes 20vuoden kokemuksella.

Lue lisää kestopigmentoinnista »

Kasvohoidot

Kauneushoitola Leena Oksanen tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kasvohoitoja ihotyypistä riippuen. Teen niin käsin tehtäviä kasvohoitoja kuin ultraäänikasvohoitojakin. Kasvohoidoissa käytän laadukkaita ja luotettavia Ella Bachén tuotteita, joita voit myös ostaa kotikäyttöön. 

Mesoterapia

Eloa ihoon tuo neulaton mesoterapia, jossa syvälle ihoon viedään tehoaineita sähköisellä elektroporaatiolla. Kiinteyttävä ja kaunistava mesoterapia auttaa monenlaisilla iho-ongelmissa!

Ehostukset

Tuon esiin parhaat puolesi ehostuksella. Teen muun muassa häämeikit, muut juhlameikit ja arkimeikit. Meikin toteuttamisessa otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet. Meikeissä käytän Artdeco-meikkisarjaa, jonka tuotteita voit myös ostaa kotikäyttöön.

Jalkahoidot

Jalkahoidossa saat helpotusta jalkavaivoihisi! Jalkahoitoon kuuluvat kylvetys, hieronta sekä känsien/kovettumien poisto. Hoidan myös paksuuntuneet tai sisäänkasvaneet kynnet kuntoon. 

Käsihoidot

Toteutan hemmottelevat käsihoidot joko parafiinilla tai ilman. Parafiiniöljy on erityisesti kuivien käsien pelastus!

Sokeroinnit

Kauneushoitolassa käytetään hellävaraista Alexandria-sokerointia karvanpoistomenetelmänä. Menetelmä on 100 % luonnontuote ja poistaa karvat hellästi ja kuorii samalla ihon kirkkaaksi.